Ts cup!

Nu sitter jag på läktaren i södervärns hallen och ser på lite boll, är lite uttråkad så jag tänkte testa att blogga lite och det funkar:o ska vara här tills inatt nån gång:) idag ser jag faktiskt på fotboll;) haha var kanske lite trött igår när jag skrev :p haha tur att moa hittade felet då, haha. Kan ju trösta sig med att det var i samma mening iaf:) hörs senare Xoxo

Expectations

Förvänta dig aldrig något, då blir det bara skit oftast! Quote ; ChÖ   

Idag (igår) har jag varit hemma hos jocke till att börja med och sett lite film (jag powernappade igenom mer än halva filmen utan att märka det) sen var det en liten middag med Linn på Pheonicia! sen bar det var till stan för att se innebandy! hämtade upp stefan och sen sandra :) påvägen in.  fyfan rätt schleten efter ett par timmar i södervärns hallen men det var roligt och trevligt :)   Åkte in så vi var där ungefär vid 21.30 och nu är jag äntligen hemma klockan var 03.30 när jag gick inför dörrarna så jag är pretty trött så att säga..
vad händer senare idag då ? kanske en klippning? vi kan ju alltid hoppas :)  vi får se vad som orkas och hinns med.

Fan va emo jag blir när jag är trött eller full ska nog hålla mig till att sova tills jag blir gammal och grå, kanske funkar. för såhär kul är det inte ;p

jaja, vi hörs senare idag när jag vaknar

xoxo

Tjoho!

Nu jäklar ska här bloggas!   har gjort en grupp på facebook som jag tycker att alla ska gå med i! BlondinJakob heter den!

Vaknade imorse och ORKADE verkligen inte gå upp så jag stannade hemma idag och sjukanmälde mig ;p 
så himla skoltrött så jag vet inte vart jag ska ta vägen :(
Linn sitter på jobbet och "jobbar" som vanligt på facebook ;)

TS cup ikväll? ja vi får väl se, antar det. jag som var sugen :( 
Börja dagen med att se Jason X hahah, han vägrar verkligen att dö :o
jaja hör av mig senare idag.


xoxo

Önskemål

Har ju fått ett önskemål om att skriva om fisringar, så jag tänkte att jag tänkte ägna en rad åt Fisringar. Dem är fina dem, vad skulle man ta sig till utan en riktigt fin och tight fisring? nej precis! ingenstans finns inget här på jorden som hade varit värt utan en fin liten fisring!

Åter till "vardagslivet" ;p . Idag så började jag skolan 08.00 som vanligt LOL. skit fan också va skoltrött man är. och imorgon är det lång dag också dessutam 14.30 fucking slutar vi. dryygt men sen är det ju helg obs cup OJ förlåt mig, TEAM SPORTIA cup heter den ju nuförtiden :O det och så har jag lite Öl som jag kan andvända om jag känner för det :) men förmodligen blir det bara att glida och mysa ;)   några failade ju på att fixa fest i bygdegården :(     (nämner inga namn) :D:D:D:D
men det dyker ju säkert upp någonting.          vafan har jag gjort idag undrar jag fan, typ gymmat och sett en film men resten av tiden då ? för jag har fan bara sett en film tror jag har inget minne av två iallafall.....
aja skit samma nu är klockan snart 22.00 och det börjar närma sig sängdags! fasen va trött jag är dåååååeeeeeeeee.


I NEED A HAIRCUT!!!!!! GIMMEEEH! sandra du får ta o friskna till så du kan klippa oss håriga killar :o dennis behöver dessutom vaxa sina skinkor ! någon som ställer upp på det eller?

FEST I HELGEN??? /gimme a call eller något typ adda msn, [email protected] gärna män i 40 års åldern!


xoxo

oånsdag

yoooooo, goddagens idag är det onsdag och nu på morgonkvisten är jag pigg som en jävel, jag vet en annan som inte är det! nämner inga namn! ;)   Teori i Svetsutrustning aaaaaaaaas tråkigt men det måste väl göras antar jag.. jaja jag skrev ingen blogg igår iallafall för jag hade ingen fantasi kännde jag men kan uppdatera er om vad som hände igår iallafall :)

Gick upp vid 11 där någonstans och började se lite film efter att jag käkat frulle sen åkte jag ner på slite i förhoppningar om att pappa kunde ge mig nycklarna till solklintshallen, men icke då han var inte vid isbanan. det gick inte att få tag i honom heller för att comviq hade blockerat hans abbonemang(?)  kännde mig helt handikappad när jag inte kunde få tag i honom gled moppe på slite i ungefär 1 timme och letade efter honom. hittade honom till slut, han hade varit vid snicken, JAG VAR JU DÄR OCH KOLLADE FÖRFAN.... jaja, jag kom till slut in iallafall. Väntade på att dennis skulle komma hem från skolan sen drog jag ner dit där vi kollade lite youtube klipp och schtekte.. åkte senare ner till Cementahallen och spelade innebandy! gud så bra jag är på innebandy... har en skit kort klubba också så det hjälper ju inte så mkt heller.  det var roligt iallafall ;P

Idag ska jag först bli klar i skolan och sen åka hem o fixa lite sen senare kommer nog sandra  :)    

Update senare idag, tror jag! ;)

ROÅD TRIPPP

Shuuubreeaeeee, åkte på roadtrip med Dennis,Jocke o Thomas förut det var en jävla bit, vi åkte till och med förbi michelles hus :o  sen in till visby nån konstig väg sen vidare ner till bubblan så det hände ju faktiskt någonting ikväll!

ajo tarm ville ha en rad i bloggen, grattis här har du en hel rad.

xoxo

KUL!

Idag har jag slöat hemma, blev väckt av sandra (1 timme efter planerad tid) :p som ringde och berättade dem goda nyheterna! hon har fått tag i tickets! grattis! : )  sett Eurotrip idag, väldigt rolig film blir roligare för varje gång man ser den tycker jag nästan ;P Har nu kommit på varför det har gått så segt att tanka ner filmer det är för att jag i smyg har uploadat cirka 40 filmer, TIHI. hoppas det händer något idag... så jävla tråkigt att bara glo film:( aja, lycka till sandra med visningen ! ;)

återkommer nog kanske senare beror på om det har hänt något nämnvärt ;P

xoxooxooxoxooxoxoxoo

Idag har ju varit en händelserik dag..

dagen efter inatt alltså, varit med tobbe och sen med dem 2 fulla däckade personerna från igår som hade gått från att vara däckade till bakis! sett film och lite! Madagascar 2 <3   i övrig, ingenting !


hejzzzz

Packad

Idag började dagen med lite innebandy tittning!  kom dit och där sitter hela ligan tyyyp. Han vi hade supit ner sådär taktiskt verkade inte vara med i matchen riktigt, men han rörde sig iallafall... MISSION FAILED.
Efter det så var det att döda tid hemma och vänta på att något roligt skulle hända, trodde jag skulle bli sittandes här hela kvällen men icke då.
Thomas och Jag drog ner till Fimpen och skulle titta till alla smygfulla 18+.
Sen bestämde sig Linn,Dennis och Fimpen för att MAX och KROGEN vill vi på, så vi åkte in till stan krogen skulle bara vara öppen 1 timme till när vi kom in och den enda som gick in där var ju a-lagar dennis såklart, Linn och Fimpen ville inte betala 200 kr för inträde (fastän det bara var 100) så när jag o thomas hade kommit upp till shell ungefär ringer linn och säger "kom hit" sen fick vi förklarat för oss att dem inte ville på krogen, så vi åkte vidare upp mot södervärn där fimpen spydde vid en liten hemlig trappa, hoppas någon 15 åring sätter sig där och smygröker! gled runt lite och väntade på att dennis skulle bli klar, ja han var ju full som jag vet inte vad, men karatefylla har fått ett ansikte iallafall..
väl i slite lämnade vi av fimpen och sen när det var dennis tur ville inte han tro på att vi var utför hans hus så det tog väl ungefär 15 minuter att få honom ur bilen. FÖR VI VAR JU VERKLIGEN INTE HEMMA... haha, aja jag o thomas hade roligt iallafall, städa dräggel/spya från bilen var dock inte så roligt. Linn var ju iallafall någorlunda vid medvetande fast hon var nog rätt på lyset hon också ;) haha hon fick in dennis och han däckade direkt i sängen då kom Eva och tittade förbi !!!!
så nu sitter jag här och gör ett bättre blogg inlägg än vad thomas gör hoppas jag! jag är ju lite mer erfaren liksom höhöhöhö!

nu ska jag se på serien jag har börjat följa!!

HÖRS AV IMORRN, ajo förresten om josse läser det här, Fråga om deras ålder nästa gång och om dem röker så kan vi räkna ut på ett ungefär när du får ärva alla deras pengar efter ni har gift er ;) borde bli i 35 års åldern om dem här sisådär 55 när du hittar dem!

Mitt i natten// ALAAGAREEEE

Hej! ikväll har jag varit med sandra vi har sett lite film och smygrökt :O det var niiice !
Gick hem till Alex efter att jag följt henne till bussen. var där i 30 minuter gick hem och bestämde mig senare för att gå tillbaka och först nu kom jag hem klockan är alltså 04.30. jaja det var rätt roligt, jag är officiellt Thomas hjälte i många lägen!
fyfan, jag vet inte vad man ska kalla den festen för ;p typ Gott och.... blandat. iallafall thomas kom på den smarta taktiken att vi håller en från Vallstenas motståndslag vaken lite längre och får honom att dricka lite mera öl så kanske vallstena vinner ;)
ska ner där senare och kolla.. att man ska orka upp det är ju frågan :P jaja tobbe lär ju hantera den saken ringa och väcka mig som han alltid gör ^^


XOXO gossip Jag

URSÄKTA MIG

Till den som tyckte min blogg sög, skriv en egen istället för att gnälla ;) jag skriver här för att jag tycker det är kul om nån tycker det är bra eller dåligt skiter jag i, är överraskad att jag ens har läsare. och eftersom du ens tog dig tid att kolla den så måste det ju ha varit av intresse vad jag gör lite hit och dit.


IALLAFALL...
Igår skrev jag ingen blogg, hade ingen ork eller ingen lust @ all, jätte trött och så såg jag på film för det mesta när jag var hemma, åkte med tobbe på stan igår och lekte hjälpreda, det händer ibland :P  sen åkte vi till slite och drog på the gym, FÖRLÅT SIMON. när vi var klara skjutsade han hem mig så att jag fick se mera på min påbörjade serie (som faktiskt var bättre än förväntat) efter nån timme drog vi in till stan igen och hämtade hans brors bil som hade varit på service, man kunde sitta jätte bekvämt i sätena upptäckte vi påvägen hem :D vi åkte förbi tingan och drog en schmoke med sandra :) sen var det ner på slite och äta.
Efter vi ätit  hämtade vi upp Dennis drog till Närs och tobbe skulle skita sen drog vi på spökjakt, först åkte vi till lärbro för att hämta michelle sen slite för att hämta amanda, sen bar det av till Trullhalsar, det var inte speciellt läskigt men jag kan nöja mig med att jag skrämde skiten ur dennis å michelle när dem var påväg tillbaka från skogen i bäckmörkret :P
vi drog till estniska igen, en stor besvikelse. var inte lika läskigt när man var många:( vi körde iallafall inte fast denna gången HAHA ^^

idag har jag varit i skolan, "misstolkade" läraren och drog hem eftersom han sa att 1,2 och 3orna inte hade några lektioner i eftermiddag i DENNA LOKAL, va bra tänkte jag då har jag en bra ursäkt till att jag drog hem tidigare :P

ikväll ska jag leka med sandra :)

hörs av senare tyyyyyyp BAI

Upptaget!

Hej hej hemskt mkt hej! nu är vi tillbaka efter en hård dag igen! tog 12.30 bussen hem från skolan OH VAD SKÖNT!  åkte inte hem jag och dennis åkte ner till morsan och drog en liten fiiika sådär liksom, jätte trevligt mitt i alltihopen kommer mr hängpung och johan in, johan med sin glada humor(som vanligt) :D  han är ju bara för skön ^^
sen har det väl inte hänt så mkt mer tänkte leka med pontus men han var ju tydligen upptagen..................  så det gick o sket sig. aja, fick skjuts hem iaf :)  sen har jag bara suttit och tråkiat.. SOM VANLIGT jävla skit sammhälle vi lever i, iallafall när det är vinter höst och vår.... blir så lack på det. 

Har fått ett lyckligt besked iallafall, min sommar kommer öppna bra! Bruce Springsteen med Sandra :) svårslaget.
Har inte lämnat denna "God forsaken island" på cirka 3 år ungefär det är väldigt lame när man väl tänker efter..
Och att få lämna den med trevligt sällskap är ju inte heller helt fel :) 
Kan tänka mig att det blir en rätt bra sommar till skillnad från den tidigare, man fyller 18 det är riktigt nice, THUMBS UP !
sen så känner jag bara på mig att den här sommaren kommer bli riktigt jävla bra helt enkelt, längtar redan till stranden ! :)

Imorgon är det torsdag, skööönt. kanske jag äntligen får gymma... uppehåll i 2 dagar nu, blir helt rastlös av att bara sitta hemma och inte göra någonting:S slutar vid 12 så jag drar väl ner där vid 2 tiden ungefär :)  sen så ska jag väl försöka hitta på något (as if that will happen)  inte en chans, kanske pontus är lite sugen, vem vet.. annars blir det väl att mja inte kan jag plugga heller för jag har inga läxor.

Fredagen kommer bli bra iallafall :) verkstan hela dagen, det är riktigt roligt. El-säkerhet är inte så himla tråkigt ändå och sen på kvällen ska jag leka med sandra :)



mina trogna blogg läsare jag tror jag ska sova nu om 30 minuter så om ni ursäkter ska jag faktiskt gå och booorsta tänderna!

Sommar!

Snälla kan inte sommaren komma snart? hade varit så skönt, nu är det bara grått och tråkigt hela tiden och just det att vi bor i SLITE gör inte hela saken bättre heller.. jävla DUMP så att säga, händer aldrig något här. Alla säger samma sak hela tiden, så det är ju kanske inte så värst konstigt ;p men sommar! då brukar det kunna hitta på att bli roligt, vara ute på nätterna och bara myyyysa runt så att säga :) Solen i ansiktet och så vidare, grr längtar redan :o   
Och sen så har man ju kanske planer på att åka tills hultsfred :o får se hur det blir med den saken, MAN KAN JU HOPPAS aight :D

GOD MORGON

Nu sitter man i skolan här återigen en onsdags morgon och har teori! bläää och uuuurk för det..
halva klassen borta som vanligt.. fick upp en ruta nu "vill du starta om datorn?" nej det vill jag inte, men jag har inget val för knappen för att "starta om senare" går inte att trycka på... lite halvdrygt men ska skriva klart mitt blogg inlägg iaf, har 2.5 minuter på mig:D:D    ikväll blir det GHYM med tobbe! fan va najzigt! åkte med honom in nu på morgonkvisten dunkade IBK låten rätt hårt.   Gick ur bilen och jo det första man gör är självklart att halka, lite smått halt uten nu får jag säga. hörs senare idag mina trogna blogg läsare!

Estniska!?

Oooh fyfan, äntligen får jag skriva i min blogg igen! Jag, Michelle och Sofie drog ju till Estniska barnhemmet vid kyllaj. När vi väl var där så knep det till i magen på alla 3 precis när vi såg maghemmet!!!!!!! sen skulle michelle backa ut därifrån och JO vi fastnade självklart i ett dike.. det var ju inte mycket bättre så jag fick ringa min pappa 50 minuter senare var han där och kunde hjälpa oss att få loss bilen! <3

Idag har det inte hänt så mycket har lekt lite med min sockertopp och så. vi gled omkring på slite och snackade lite skit sen kom sockertopp nummer 2 och hoppar in i bilen på hamnen! Nu ska jag nog sova så jag kommer upp till skolan! Får skjuts in av tobbe!:D:D lite extra sovmorgon liksom :)    softish hare chill ABOOO








PUSS

My man!

Mauri från El linjen på CPG
Längtar tillbaka <3


Ja ska förklara för er som är intresserade varför jag är ledig måndag tisdag ;P  Det var ju så att från början så gick jag El-Tekniska linjen (jo med denna sexy bastard som lärare) sen hoppade jag av den och började på sammhäll, varför kan man ju fråga sig själv ? jag är ju inte den som älskar att plugga direkt. men det gick väl helt okej inga större problem direkt, har ju inga svårigheter för att plugga.. men det där med närvaron var inte min grej, det är det fortfarande inte :D tihi.
Jaja jag är klar med alla Ämnen som vi har på måndagar och tisdagar så jag slipper gå dit, CASE CLOSED

Dagens Ämne: ?

Nja en rätt värdelös dag idag igen, alla är ju i skolan och jag sitter hemma och geekar som vanligt måndag tisdag eftersom att man är LEDIG för alla dem inte har fattat det..
Har precis skruvat isär mitt gamla data bord och bärt ut det i garaget, eller ja.. skruvat o skruvat, bänt isär bitarna mer exakt :P vaknade av att mongo ringde mig och sa att jag missade min lunch date.. SKIT VART skönare att sova :D:D

Får dedikera en rad åt Linn också, stackars henne som är sjuk :/

Idag ska jag också inte göra ett skit eftersom att jag inte har något att göra man kan ju typ hoppas på att det händer något senare... AS IF...

Och imorgon är det underbara underbara skola igen, längtar redan.. måste ju test trycka min "flaska" som läcker på 2 olika ställen, det är någorlunda irriterande :p hålen som läcker är ungefär 1mm omkrets så dem syns fan inte..


återkommer senare idag bara för att jag älskar att skriva blogg ! <3333333333

GAH!

Fan det här är ju riktigt bra med en blogg joe!  nu kan jag sitta och beklaga mig över att jag inte kan sova.... jag som verkligen var trött där vid 8 tiden och har fortfarande inte somnat nu när klockan är 01.30! ;//// fan va sunkit blir snart lite ledsen. bara massa jävla skit på TVn också. ska nog se på den bästa somnar filmen nu! ZOHAN. GONATT HÖRS IMORGON TROGNA LÄSARE <3

SOV DAGS TIHI

shit mitt andra inlägg i bloggen på 1 dag!!!:D:D:D fast nu tänkte jag mest bara säga godnatt till alla mina trogna läsare <3 hörs imorgon på DONNER kanske, vem vet om jag är vaken vill säga :) PUSS

Värdelös dag.

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga, gud va roligt. nej men känner att det är så tråkigt att bara sitta å skriva på msn när man sitter vid datorn så jag måste ju börja dela med mig av mina roliga dagar som jag upplever (pfft).


Gick alltså och la mig inatt vid klockan 01.00 och tänkte "gud va skönt att sova bort hela dagen" men så blev det ju verkligen inte... upp vid 09.30 och käka frukost, min sovplan gick i stupet. fattar verkligen inte VARFÖR det blir på detta viset :(
sen så såg jag på pineapple express, får då säga att den filmen är underbart jätte rolig. cirkus 111 minuter senare för så lång var filmen så ringer jag till min snabba pappa för att han ska komma hem och hämta mig så att jag får skjuts ner till gymmet (palla gå ner i detta sketna väder) Tobias som då jobbar varje dag kan ju inte följa med mig när jag åker iväg så tidigt. Tänk när man ska börja jobba, gud va roligt dem typ första veckorna sen måste man ju börja få tankar om vad man vill med sitt liv. har man valt det rätta här i livet ? ja vem vet LÅNGT dit som tur är! (säger jag nu det) men vi får väl se om 2½ år när man tagit studenten. Jag går för övrig en retard linje så det är inte svårt är ledig varje måndag tisdag bara sitta o slappa fixa saker som man kan ta sig tid till när alla andra är i skolan.


Funderar på vad som skall hända imorgon, om man ska dra ner till det där nedrans donner och fördriva hela förmiddagen då har man åtminstone något att göra! Folk på donner säger att jag borde börja där ?:o  varför säger dem sånna saker. tänker fan inte gå om ett år till, fett kefft att gå i samma årskurs som sin lilla syster som är 2 hela år yngre än mig själv.. ALDRIG i hela mitt liv säger jag bara. i helgen hade jag det jätte roligt... kan väl kanske diskuteras vem vet. fredagen var iaf rolig! så jävla spännande innebandy match har jag fan aldrig sett! Jag brukar förövrig inte se på innebandy allt för ofta typ 1 gång var 3dje år eller något sånt :P  Jag, Sandra, Tobbe, Linn och Linn's kompis Louise stod på läktaren där det var massa jobbiga folk BAKOM TILL HÖGER så om nån idiot känner sig träffad, snälla gå och dö!
iallafall det var en riktigt trevlig kväll! när vi skulle hem så körde den oerhört snälla linn först förbi Fole bygdegård för att lämna av nå små Fjortizzzar :) hon som satt bak i sätet med mig o sandra verkade ju inte ha alla hästar på gotland så att säga.. typ Blundade, hickade och snackade i tele (inte i tillstånd för att festa:O ? ) sen så gav vi oss ut på en raggar runda i Lokrume typ för att vi hade tappat bort vägen som vi skulle köra in på, vi kom visserligen ut på rätt väg sen men det var lite längre bak på den än vad vi hade planerat så vi släppte av Sandra i Tingan och sen körde Linn hem mig!









Måste bara påpeka! fan va jag är en duktig bloggare! puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0